Monday, August 06, 2012

Too Much Information :))

Adek (ketika membaca blog kuliner saya): Iki digawe dalam rangka laporan karo Mas Dhamar po piye sih? Ono keterangane madhang ro sapa ...
Saya: ... iso reti le madhang dibayari opo mbayar dhewe barang.
*ngakak bareng*